Het nachtboek
van Monique

Dag 12: de laatste dag van uw slaapkuur

17 november 2014

Sinds ik het ANDUBED gebruik slaap ik als een roos. Normaliter haal ik mijn energie uit de warmte van de douche in de ochtend, maar nu ben ik echt energieker wakker geworden en mijn lijf voelt niet gespannen. Ik zou het ANDUBED erg graag blijven gebruiken als slaapmatras.

Dag 11: HET INTERVIEW

16 november 2014

DAG 6: TUSSENTIJDS GEBRUIK

11 november 2014

Nadat ik gewerkt had, ben ik thuisgekomen met last in mijn rug en besloot ik een extra half uurtje op het ANDUBED te gaan liggen met een hogere intensiteit dan normaal. Ik was na dat half uur van mijn pijn in mijn onderrug af en kon mijn dag weer pijnloos continueren.

DAG 3

9 NOVEMBER 2014

Ondanks een verkoudheid heb ik toch goed kunnen slapen. Ik ben 'slechts' twee keer wakker geworden en eenmaal het matras op lage intensiteit aangezet om zo ontspannen weer in slaap te vallen. Het valt me op dat ik energieker ben en de drukkende pijn in mijn onderrug minder heftig ervaar. De pijn is niet 100% verdwenen, maar zeker al minder heftig.

DAG 2: NA DE EERSTE NACHT

8 november 2014

De eerste nacht op het HHP ANDUBED was wennen. Het matras ligt heerlijk comfortabel en met een laag niveau programma tijdens het inslapen was ik zo vertrokken. Normaal lig ik veel te draaien om een goede houding aan te nemen en word ik voortdurend wakker met pijn in mijn onderrug. Om 23.00 uur viel ik slaap en werd om pas weer 03.00 uur wakker. Klinkt kort, maar geloof me als ik zeg dat dit lang is voor mij doen. Super dus!

DAG 1: voorafgaand aan slaapkuur

7 november 2014

Vandaag is de kuur geleverd door één van de specialisten van HHP, keurige service. Het toestel is nieuw geleverd en voor mij geïnstalleerd. Tijdens een eerste telefonische inventarisatie is op basis van mijn klachten een programma samengesteld die ik in de komende dagen moet handhaven. De afgelopen week heb ik nachten vaak niet meer dan 1 á 2 uur doorgeslapen en heb voortdurende drukkende pijn in mijn onderrug, zowel s'nachts als overdag. Het matras komt dus op een goed moment voor de 12-daagse kuur.

Wil je het ANDUBED® proberen?

Direct aanvragen

Joep droomt weer.

Joep droomt weer.

Lees het nachtboek van Joep >

Yvonne kan de hele wereld weer aan.

Yvonne kan de hele wereld weer aan.

Lees het nachtboek van Yvonne >

Over HHP Professional

Al meer dan 10 jaar biedt HHP Professional producten aan die volgens het selfcare-principe kunnen ingezet worden. Hierbij beschouwen we gezondheid als het hoogste goed voor de mens en als fundament voor levenskwaliteit. Met de combinatie van infrarood en mechanische vibraties (ANDULLATIE) ontstaat een efficiënte methode die kan helpen bij stress, lichaam en geest te ontspannen en slaapproblemen te verminderen.